Vireä palvelukorttelin sisäpiha , ihmisiä, vehreyttä, toimintaa.

Tervetuloa arvoalueelle!

Hoivatilat Kuntamarkkinoilla 14.-15.9.2022


Kun kehitämme tiloja, rakennamme myös kaupunkeja. Hoivatilat esittelee Kuntamarkkinoilla 2022 ratkaisuja vastuulliseen kaupunkikehittämiseen.

Tervetuloa kuulemaan palvelukorttelihankkeista sekä vuokrakiinteistöjen eduista Kuntatalolle, osastollemme 0E2!

kuntmarkkinat-tapahtuman logo

Hoivatilojen tietoiskut Kuntatalolla

Ke 14.9. kello 13:00-13:20, huone A3.2

Hoivatilojen palvelukortteli:
vastuullinen ratkaisu kaupunkikehitykseen

Tervetuloa arvoalueelle! Hoivatilojen palvelukortteli on kiinteistökehityshanke, jossa on arvot kohdallaan. Vaikka me kaikki tarvitsemme kodin, asuntolähtöinen kaavoitus kaupungin hiipuville alueille ei ole paras tapa kehittää elinvoimaa. Palvelukortteli ratkaisee useita haasteita yhdistämällä asumista, erityisryhmien palveluja, hoivaa, varhaiskasvatusta ja kaupallisia palveluja koko alueen asukkaille. Palvelukortteli on toivottu uudistus alueella ja tilojen pitkäaikaisena omistajana Hoivatilat takaa, ettei kaavoitushankkeen tuloksena ole tyhjiä kivijalkatiloja, vaan koko lähiön vireä keskus.

Esittelemme tietoiskussa useita valmiita ja rakenteilla olevia palvelukortteleita.

Puhujat: Toimitusjohtaja Atte Niittylä sekä hankekehityspäälliköt Olli Haapio ja Antti Heiskanen

To 15.9. kello 10:00-10:20, huone A3.1

Hoivatilojen vuokramalli:
kokonaisedullinen palvelukiinteistö räätälöidysti ja helposti

Palveluverkon nopeat muutokset ja korjausvelka ovat selätettävissä! Investointivapaa vuokramalli on tehokas ja moderni tapa toteuttaa mittaviakin kiinteistöhankkeita. Vuokrakiinteistö räätälöidään aina käyttäjän tarpeen mukaan ja ratkaisulla voidaan vastata useisiin vastuullisuustavoitteisiin. Myös nykyisten kiinteistöjen myynti ja takaisinvuokraus tasapainottaa taloutta!

Puhuja: Asiakkuusjohtaja Jussi Vikman


Materiaaleja

Hoivatilat Studio on Hoivatilojen oma keskusteluohjelma. Katso jakso, jossa hankekehityspäälliköt Olli Haapio ja Antti Heiskanen keskustelevat palvelukorttelihankkeista.