Iäkäs nainen tontilla kaupunkiympäristössä.

Alusta onneen

Hoivatilat Kuntamarkkinoilla 2021


Kun kehitämme tiloja, rakennamme myös kaupunkeja. Hoivatilat esitteli Kuntamarkkinoilla 2021 kaksi ratkaisua kaupunkikehittämisen haasteisiin: Toiveiden korttelin, yhteisöllisten palveluympäristöjen konseptin, sekä kunnille mielenkiintoisen, investointivapaan vuokramallin.

TIETOISKU: Toiveiden kortteli – sykähdyttävää kaupunkikehitystä

Hoivatilojen tietoiskussa tutustutaan Toiveiden kortteli -konseptiin ja vieraillaan Lohjan asuntomessualueelle 2021 kohonneessa Kohtaamisia-korttelissa, jossa alueen elinvoimaa lisättiin kumppanuuskaavoituksella. Ikääntyneiden asumisen ja varhaiskasvatuksen tilojen lisäksi korttelissa on ravintola, asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja sekä yhteisöllinen ja ekologinen piha-alue.

Katso ohjelma

TIETOISKU: Kiinteistöt vuokramallilla– kestävä päätös kuntatalouteen

Hoivatilojen makasiiniohjelmassa kuullaan ajankohtaista tietoa vuokramallista julkisen sektorin palvelukiinteistöjen hankintatapana ja RT-korttiohjeistuksen laadinnasta. Asiakkuusjohtaja Jussi Vikman vierailee myös upouudessa arkkitehtuuriltaan mielenkiintoisessa Männistön päiväkodissa, joka on toteutettu vuokramallilla Kuopion kaupungille.

Katso ohjelma


Materiaalit

Kilpailu

Tutustu Hoivatilojen esityksiin ja vastaa kilpailukysymykseen. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan syksyinen hyvinvointituotepaketti! Kilpailuaika päättyy 23.9. klo 24.00. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mitkä ovat sinusta houkuttelevimmat perusteet valita kiinteistökumppaniksi Hoivatilat? Valitse kolme tärkeintä.
Hidden

Kyllä kiitos, haluan tilata Hoivatilojen uutiskirjeen
Kyllä kiitos, toivon yhteydenottoa Toiveiden korttelin tai vuokramallihankkeen merkeissä
Olen tutustunut Hoivatilat Oy:n rekisteriselosteeseen ja hyväksyn tietojeni käytön(Pakollinen)