Punakattoinen rakennus kuvattuna ylhäältä päin.

Vastuullisuus

Vastuullisuus joka toiminnan tasolla

Missiomme on luoda parempaa yhteiskuntaa ja palveluympäristöjä yhdessä kumppaneidemme kanssa. Me Hoivatiloilla haluamme luoda entistä yhteisöllisempää ja välittävämpää yhteiskuntaa. Strategiamme vuosille 2022–2025 painottaa vahvasti vastuullisuutta sekä kestävän kehityksen noudattamista kaikessa toiminnassa.

Ruutuhyppelyruudukko leikkipihalla.

Vastuullisuus tarkoittaa meille taloudellista, sosiaalista, ympäristöllistä ja inhimillistä vastuuta. Olemme hyvä yrityskansalainen, jonka toiminta on eettisesti ja lainsäädännöllisesti moitteetonta. Henkilöstömme ja kumppaniverkostomme on osaavaa, ammattitaitoista ja arvojemme mukaan toimivaa. Työmme konkreettinen jälki – alusta onneen – näkyy laadukkaissa, monikäyttöisissä ja energiatehokkaissa kiinteistöissä, joissa on hyvä elää ja olla.

Asiakaslähtöinen tarjonta ja toimintatavat luovat projekteihimme läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta. Meille on kunnia-asia, että budjetit ja aikataulut pitävät. Olemme aktiivisesti mukana kiinteistön ylläpidossa ja sen arvon säilyttämisessä myös sen jälkeen, kun se on luovutettu asiakkaalle. Kannamme vastuun kiinteistöstä koko sen elinkaaren ajan.

Leikkihuone, josta lähtee portaikko yläkertaan.

Eettisesti, ekologisesti ja läpinäkyvästi

Olemme laatineet eettiset ohjeet sekä yhtiön sisäiseen käyttöön että yhteistyökumppaneitamme varten. Lupaamme eettisissä ohjeissamme luoda arvoa kestävällä tavalla, kohdella asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme arvostavasti, olla kannustava ja reilu työyhteisö sekä kantaa vastuuta kestävän kehityksen edistämisestä. Noudatamme eettisiä ohjeitä päivittäisessä työssämme.

Jokaisesta käynnistyvästä kiinteistöhankkeestamme teetetään hiilijalanjälki- ja hiilikädenjälkilaskelmat. Tiloja suunnitellessamme pyrimme niiden jäähdytystarpeen minimointiin, lämmityksen älykkääseen optimointiin ja ohjaukseen, niissä käytettyjen materiaalien korkeaan uusiutuvuusasteeseen ja siihen, että tilat ovat eri tarpeisiin helposti muunneltavissa.