Perustehtävämme on luoda parempaa yhteiskuntaa ja palveluympäristöjä yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Hoivatilat on päiväkotien, koulujen, hoivan tilojen ja palvelukortteleiden rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyritys. Hoivatilojen liiketoiminnalla on merkittävä yhteiskunnallinen ulottuvuus. Perustehtävämme on luoda parempaa yhteiskuntaa ja palveluympäristöjä yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Hoivatilat on kasvuyritys. Vuonna 2008 alkanut toimintamme on kasvanut voimakkaasti niin, että tänään yhtiö on merkittävä toimija Suomessa ja kasvava toimija myös Ruotsin sivistys- ja sote-kiinteistöjen markkinassa.

Hoivatilat on osa Aedifica-konsernia, jonka emoyhtiö on Brysselissä ja Amsterdamissa pörssilistattu Aedifica. Hoivatilojen pääkonttori sijaitsee Oulussa. Lisäksi Hoivatiloilla on toimipisteet Espoossa ja Tukholmassa.

Hoivatilat on palveluyhtiö, joka on erikoistunut hoiva- ja päiväkotitilojen, koulujen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen.

Hoivatilat on enemmän kuin rakennusliike ja kiinteistörahasto. Se on kuntien ja palveluntuottajien kokonaisvaltainen kumppani ja kiinteistöjen aktiivinen omistaja. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella ja kokemuksen tuomalla tehokkuudella.

Tilojen tuottamisen lisäksi Hoivatilat vastaa kaikista rakentamiseen liittyvistä sopimus- ja lupaprosesseista. Hoivatilat huolehtii tontin vuokraamisesta tai ostamisesta, tilojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä valmiiden kiinteistöjen aktiivisesta omistamisesta.

Hoivatiloilla on sekä kokemusta että valmiita tehokkaita ratkaisuja, joita hyödynnetään kaikessa tekemisessä. Erityistä huomiota kiinnitetään tilojen muunneltavuuteen ja monikäyttöisyyteen.  Hoivatilojen asiantuntemus antaa asiakkaalle koeteltujen ratkaisujen varmuutta ja toiston tuomaa kustannustehokkuutta.

Hoivatilat tuntee hoivan tilojen erityisvaatimukset. Hoivatilojen yhteistyökumppaneina on asiantuntijaverkosto, jolla on vahva osaaminen suunnittelusta, hoivarakentamisesta ja laadukkaasta tekemisestä. Jokainen kohde suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tilojen käytön ehdoilla. Kokemusta Hoivatiloilla on jo yli 200 kohteen verran.