Yrityskulttuuri ja arvot

Arvot luovat kestävän kivijalan yrityskulttuurille. Ja yrityskulttuuri taas ratkaisee pitkälti sen, miten yritys menestyy. Me Hoivatiloilla haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme menestyksen eteen, sillä vain siten menestymme itsekin.  

Arvomme ovat ainutlaatuiset, koska ne ovat vuosien saatossa meidän omien ainutlaatuisten ihmisten vahvistamia. Kun vuosia sitten ensimmäisen kerran yhdessä sanoitimme arvomme, on niiden varassa sen jälkeen ollut helpompi ja selkeämpi elää ja toimia. Arvot käydään meillä ensimmäisten asioiden joukossa läpi, kun uusi työntekijä aloittaa Hoivatiloilla. Arvoihin palataan myös kaikkien yhteisten isompien kokoontumisten yhteydessä. 

Hoivatilojen arvot

Vastuuntunto

Ymmärrämme, mitä asiakkaamme tekevät ja mitä he tarvitsevat. Palvelemme ilolla. Kannamme vastuumme ja olemme luottamuksen arvoisia. Asiantuntijuudellamme luomme lisäarvoa asiakkaille, omistajille ja yhteiskunnalle.

Aktiivisuus

Tartumme toimeen ja toteutamme. Olemme luovia ja ratkaisukeskeisiä. Teemme työmme suoraviivaisesti ja suunnitelmallisesti, tehokkaasti ja huolellisesti. Meitä ajaa eteenpäin ilo siitä, että näemme työmme tulokset ja vaikuttavuuden.

Rohkeus

Katsomme ennakkoluulottomasti ja positiivisesti tulevaan. Haemme esimerkkejä maailmalta ja ajattelemme isosti. Haastamme totuttuja ajattelumalleja ja teemme uusia avauksia.