Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Muutos Hoivatilojen johtoryhmässä

Suomen Hoivatilat Oyj                                                  
Pörssitiedote 8.11.2017 klo 8:00

Muutos Hoivatilojen johtoryhmässä

Suomen Hoivatilat Oyj:n hallitus on nimittänyt 8.11. yhtiön johtoryhmän jäseneksi sekä yhtiön varatoimitusjohtajaksi ja Etelä-Suomen aluejohtajaksi arkkitehti SAFA Riku Patokosken.

Rikulla on vahva Etelä-Suomen markkinan tuntemus sekä kaavoitus- ja konseptointiosaamista. Aiemmin Riku on toiminut muun muassa Peabin ja Skanskan palveluksessa vastuullisissa johdon tehtävissä. Hän aloittaa Hoivatilojen palveluksessa tammikuussa 2018.

"Riku täydentää johtoryhmäämme erinomaisesti sekä koulutuksensa että työkokemuksensa kautta. Hän on ollut keskeisessä roolissa esimerkiksi BoKlok-asuntokonseptin lanseeraamisessa Suomeen. Saamme samalla yhtiöön kansainvälistä kokemusta ja strategista osaamista", toteaa toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Oulussa 8.11.2017

Suomen Hoivatilat Oyj

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Karjula, puhelin: +358 40 773 4054

 

Suomen Hoivatilat lyhyesti:

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 50 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 100 kiinteistöhanketta ympäri Suomen. Yhtiö listautui Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle 1.3.2017.

Takaisin ylös