Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Suomen Hoivatilat Oyj laajentaa toimintaansa Ruotsiin

Suomen Hoivatilat Oyj

Pörssitiedote 5.6.2018 kello 14.00 EET


Suomen Hoivatilat Oyj laajentaa toimintaansa Ruotsiin


Suomen Hoivatilat Oyj ("Hoivatilat") on aiemmin kertonut selvittävänsä mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaa muihin Pohjoismaihin. Hoivatilat on tänään päättänyt perustaa tytäryhtiön Ruotsiin.

Perustettavan tytäryhtiön toimitusjohtajaksi on valittu Maria Frid, joka aloittaa tehtävässään 3.9.2018. Tehtävässä aloittaessaan Maria Frid ei tule toimimaan Hoivatilojen johtoryhmässä. Frid raportoi Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjulalle.

Maria Fridillä on vahvaa kokemusta kiinteistöjohtamisesta ja hoivatilaliiketoiminnasta. Fridillä, joka on aiemmin toiminut SWECO Sverige AB:n kiinteistötoimen johtajana, on kandidaatin tutkinto rakennustekniikassa Lundin yliopistosta.

 

Oulussa 5.6.2018

 

SUOMEN HOIVATILAT OYJ

Hallitus

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Karjula, puhelin: +358 40 773 4054

 

Suomen Hoivatilat lyhyesti:

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 50 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 120 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea. Yhtiö listautui Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle 1.3.2017.

Takaisin ylös