Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Hoivatilojen ensimmäinen kouluhanke käynnistyy Siilinjärvellä

Suomen Hoivatilat Oyj

Pörssitiedote 17.9.2018 kello 14:00

Suomen Hoivatilat Oyj: Hoivatilojen ensimmäinen kouluhanke käynnistyy Siilinjärvellä

Hoivatilojen ensimmäinen kouluhanke käynnistyy Siilinjärvellä. Hoivatilat on hankkeessa mukana rakennuttajana, rahoittajana ja kiinteistön omistajana. Siilinjärven kunnalle vuokramallilla toteutettava Kuuslahden koulu on investointiarvoltaan noin kolme miljoonaa euroa. Vuokrasopimuksen kesto on 15 vuotta. Hoivatilat toteuttaa hankkeen yhteistyössä Plus Hoivakiinteistöt Oy:n kanssa.

Kuuslahden koulu suunnitellaan Hoivatilojen Investointivapaa Domino -koulun periaatteiden mukaisena modernina oppimisympäristönä. Dominossa korostuu tekemällä oppiminen (DO), välittäminen (MIND) ja hetkessä eläminen (NOW).Koulu on tarkoitus ottaa käyttöön elokuussa 2019.

"Tämä hanke on meille tärkeä avaus koulusektorilla. Olemme tunnistaneet kuntatapaamisissa, että vuokra- ja elinkaarimallilla hankittavien koulujen määrä on kasvussa. Kunnat eivät halua enää omistaa itse kaikkia kiinteistöjä, vaan tukeutuvat enenevässä määriin yksityisten kumppaneiden tarjontaan. Hoivatilat haluaa osaltaan vastata tulevaan kysyntään", sanoo Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Oulussa 17.9.2018

Suomen Hoivatilat Oyj

Jussi Karjula

Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Jussi Karjula, toimitusjohtaja, jussi.karjula@hoivatilat.fi,  p. +358 40 773 4054

Petri Kauppinen, palvelupäällikkö, koululiiketoiminta, petri.kauppinen@hoivatilat.fi, p. +358 400 847 817

Hoivatilat lyhyesti:

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 150 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea. Yhtiö listautui Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle 1.3.2017.

Takaisin ylös