Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Hoivatilat toimittaa Mikkeliin koulun vuokramallilla

SUOMEN HOIVATILAT OYJ                                                                                           

LEHDISTÖTIEDOTE 5.2.2019 KLO 9:30

HOIVATILAT TOIMITTAA MIKKELIIN KOULUN VUOKRAMALLILLA

Suomen Hoivatilat Oyj on voittanut Mikkelin kaupungin Anttolan yhtenäiskoulua koskevan tarjouskilpailun. Koulu toteutetaan siirtokelpoisena tilaelementtiratkaisuna. Mikkelin kaupunginhallitus teki hankintapäätöksen ja antoi aloittamisluvan hankkeelle kokouksessaan maanantaina 4.2.2019. Valmis koulu luovutetaan käyttäjille joulukuussa 2019. Koulu toteutetaan vuokramallilla. Vuokra-aika on 10 vuotta, jonka jälkeen vuokrausta on mahdollista jatkaa. Sopimuksen arvo 10 vuoden ajalle on 4,25 M€.

"Hanke on tärkeä askel Hoivatilojen koululiiketoiminnan kehittämisessä. Hankkeessa yhdistyy kaksi keskeistä osaamisaluettamme: koulutilaosaaminen ja siirtokelpoiset tilaratkaisut", toteaa koululiiketoiminnasta vastaava palvelupäällikkö Petri Kauppinen.

SUUREMPIA HOIVAKIINTEISTÖHANKKEITA

Hoivatilat on sopinut viime viikkoina myös useista muista uusista kiinteistöhankkeista. Kouvolan keskustaan on käynnistynyt tammikuussa 60-paikkaisen palveluasumisen ja hoivan yhdistävän palvelukodin rakentaminen. Iisalmen keskustaan on käynnistymässä hanke, jossa samaan kerrostaloon on tulossa hoivaa, palveluasumista sekä kuntoutuspalveluja. Näiden kahden hankkeen investointiarvo on yhteensä noin 17 miljoonaa euroa.

"Olen iloinen, että yhtiön kasvaessa myös hankkeiden kokoluokka kasvaa ja monipuolistuu. Erilaiset palvelukorttelit ja hoivahybridihankkeet, joissa yhdistyvät asuminen ja monipuoliset palvelut ovat selvästi tulevaisuuden kehityssuunta. Koulupuolella tarvitaan nopeaa ja joustavaa reagointia, kun ratkotaan usein kasvusta tai sisäilmaongelmista johtuvia tilakysymyksiä. Mikkeliin nopeasti toteutettava siirtokelpoinen koulu on tärkeä esimerkkitoteutus", kertoo toimitusjohtaja Jussi Karjula.

SUOMEN HOIVATILAT OYJ  
  

Lisätietoja:  
Toimitusjohtaja Jussi Karjula, puhelin: +358 40 773 4054 

Suomen Hoivatilat lyhyesti:  
Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt noin 180 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea. 

Takaisin ylös