Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: 10 uutta päiväkotia toimintaan

Suomen Hoivatilat Oyj
Lehdistötiedote 1.8.2017 klo 12:30

 Suomen Hoivatilat Oyj: 10 uutta päiväkotia toimintaan

Elokuun alussa käynnistyy päiväkotien uusi toimintakausi. Uuteen kauteen on heinäkuun aikana valmistunut kymmenen Hoivatilojen tuottamaa päiväkotikiinteistöä eri puolille Suomea.

Heinäkuun aikana valmistui 10 uutta Hoivatilojen tuottamaa päiväkotia eri puolille Suomea, muun muassa Espooseen, Kuopioon, Uuteenkaupunkiin ja Tornioon. Yli 800 lasta saa aloittaa syyskauden touhut valoisissa ja toimivissa päivähoitotiloissa.

"Palveluntarjoajina uusissa tiloissa tulevat toimimaan tunnetut yksityiset varhaiskasvatusyritykset. Toimintamallimme mukaisesti tilat on tuotettu täysin muuttovalmiina avaimet käteen -periaatteella ja niiden myötä kuntiin saadaan uusia palveluita, yrittäjyyttä ja työpaikkoja. Yhteistyö kanssamme mahdollistaa päiväkotien käyttöönoton ilman kunnan tai yrittäjien omia kiinteistöinvestointeja", Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula kertoo.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jussi Karjula, Suomen Hoivatilat Oyj, puh. 040 773 4054
jussi.karjula@hoivatilat.fi

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on tehnyt yhteistyötä jo 50 kunnan kanssa ja tuottanut yli sata hoiva- tai päiväkotihanketta.

Takaisin ylös