Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Suomen Hoivatilat Oyj:n hallituksen jäsenet myivät osakkeitaan

Suomen Hoivatilat Oyj
Lehdistötiedote 6.11.2018 kello 9.01 EET

Suomen Hoivatilat Oyj:n hallituksen jäsenet myivät osakkeitaan

Suomen Hoivatilat Oyj:lle on ilmoitettu, että yhtiön hallituksen puheenjohtaja Pertti Huuskonen määräysvaltayhtiönsä kautta, Huuskosen lähipiiriin kuuluva henkilö sekä hallituksen jäsen Timo Pekkarinen määräysvaltayhtiönsä kautta ovat myyneet yhtiön osakkeita 2.11.2018. Huuskosen ja Pekkarisen yhteenlaskettu omistus ennen osakemyyntiä edusti noin 5,8 prosenttia yhtiön kaikista liikkeeseen lasketuista osakkeista ja äänistä. Huuskosen ja Pekkarisen yhteenlaskettu omistus tehtyjen osakemyyntien jälkeen on noin 4,1 prosenttia kaikista yhtiön liikkeeseen lasketuista osakkeista ja äänistä.

Huuskosen omistama Lunacon Oy myi 200.000 yhtiön osaketta, Huuskosen lähipiiriin kuuluva henkilö 10.000 yhtiön osaketta ja Pekkarisen omistama Tirinom Oy 214.676 yhtiön osaketta. Osakemyynnit vastaavat yhteensä noin 1,7 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista ja äänistä. Osakemyynnit toteutettiin Carnegie Investment Bank AB:n välittämässä blokkikaupassa torstain 1.11.2018 päätöskurssilla 8,35 euroa/osake. Osakemyynnin jälkeen Huuskonen omistaa edelleen 152.486 yhtiön osaketta (noin 0,6 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista ja äänistä) ja Pekkarinen omistaa edelleen 896.489 yhtiön osaketta (noin 3,5 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista ja äänistä). Huuskosen ja Pekkarisen Suomen Hoivatilat Oyj:n omistuksien arvo on osakemyyntien jälkeen yhteensä noin 8,8 milj. euroa (laskettuna 1.11.2018 päätöskurssiin 8,35 euroa/osake).

Huuskonen ja Pekkarinen kommentoivat osakemyyntejä: "Olemme olleet mukana Suomen Hoivatilat Oyj:n ainutlaatuisessa kehityksessä liki kymmenen vuotta ja tehneet säännöllisesti sijoituksia yhtiöön kasvun rahoittamiseksi. Yhtiön markkina-arvo on liiketoiminnan kasvun johdosta moninkertaistunut. Sijoitussalkuissamme yhtiö on tapahtuneen kehityksen myötä noussut huomattavaan ylipainoon, jonka tasapainottamiseksi osakemyynnit tulivat ajankohtaisiksi. Hoivatilojen osake kiinnostaa kansainvälisiä laatusijoittajia ja uskomme, että tehdyt osakekaupat edistävät omistajakunnan rakenteen kehitystä ja parantavat yhtiön osakkeen likviditeettiä."

Lisätietoja osakemyynneistä on saatavilla yhtiön tänään 6.11.2018 pörssitiedotteena julkistamista johdon liiketoimi-ilmoituksista.

SUOMEN HOIVATILAT OYJ
Toimitusjohtaja
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jussi Karjula, puhelin: +358 40 773 4054

Suomen Hoivatilat lyhyesti:
Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 150 kiinteistöhanketta ympäri Suomen.

Takaisin ylös