Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Ensimmäiset Ruotsin hankkeet käynnistyvät

Suomen Hoivatilat Oyj

Pörssitiedote 26.3.2019 kello 14:30 EET

Ensimmäiset Ruotsin hankkeet käynnistyvät

Hoivatilat AB:n liiketoiminta Ruotsissa on käynnistynyt vauhdikkaasti. Yhtiö on sopinut kolmen päiväkotihankkeen käynnistämisestä Eskilstunaan, Ronnebyhyn ja Norrtäljeen. Päiväkotien yhteenlaskettu investointiarvo on noin 11 miljoonaa euroa. Hankkeiden lopulliset maanvuokra- ja vuokrasopimukset solmitaan kevään aikana. Kohteet valmistuvat vuoden 2020 aikana. "Odotamme, että teemme jatkossakin pitkän aikavälin investointeja palvelukiinteistöihin yhdessä ruotsalaisten kuntien kanssa, sanoo Hoivatilat AB:n toimitusjohtaja Maria Frid.

"Olen todella iloinen, että olemme saaneet vauhdikkaan lähdön Ruotsissa ja meidät on otettu positiivisesti Ruotsissa vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tulemme myös rekrytoimaan Ruotsiin lisää henkilöstöä kuluvan vuoden aikana," kertoo Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Myös Suomen markkinoilla yhtiön alkuvuosi on ollut onnistunut. Yhtiön on sopinut alkuvuodesta Suomessa noin 30 miljoonan euron arvoisista uudishankkeista. Näistä hieman yli puolet on kuntavuokralaisille toteutettavia hankkeita: kouluprojekti Mikkeliin sekä päiväkotihankkeet Ouluun, Rovaniemelle ja Vaasaan.

Lisätietoja:

Jussi Karjula, toimitusjohtaja, Suomen Hoivatilat Oyj, p. 040 773 4054
Maria Frid, toimitusjohtaja, Hoivatilat AB, p. +46 70 462 44 55

SUOMEN HOIVATILAT OYJ

Hoivatilat lyhyesti:

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt noin 180 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea.

Takaisin ylös