Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Hoivatilat Oyj: Hoivatiloille 22 miljoonan arvoiset koulusopimukset

Hoivatilat Oyj

Lehdistötiedote 25.10.2019 kello 14:20

Hoivatiloille 22 miljoonan arvoiset koulusopimukset

Hoivatilat Oyj on valittu Oulun Salonpään koulun sekä Järvenpäässä sijaitsevan Keski-Uudenmaan kristillisen koulun ja päiväkodin toteuttajaksi. Molemmat hankkeet toteutetaan vuokramallilla ja ne sisältävät myös varhaiskasvatuksen tiloja. Rakennukset valmistuvat elokuussa 2020 ja joulukuussa 2021. Näiden kahden vuokrasopimuksen, kestoltaan 25 vuotta, yhteenlaskettu arvo on noin 22 miljoonaa euroa.

Salonpään koulun vuokrasopimukseen kuuluu palveluelementti, jossa Hoivatilat ottaa vastuun kohteen ylläpitopalveluista sovitun laajuuden mukaisesti. Molempiin kilpailutuksiin on kuulunut hankkeen arkkitehtisuunnittelu, rakennuttaminen ja vuokrahinnoittelu. Tarjouksia on arvioitu sekä laatu- että hintaperustein.

"Olen todella iloinen, että pääsemme toteuttamaan sekä kunnille että kolmannelle sektorille päiväkoti- ja kouluhankkeita vuokramallilla. Meillä on parhaillaan rakenteilla kunta-asiakkaille useita kiinteistöhankkeita. Tunnistamme, että nyt on käynnissä julkisen sektorin hankintatapojen murros. Kunnat ovat valmiita ja halukkaita toimimaan vuokratiloissa, kaikkea ei tarvitse omistaa itse. Tämä edellyttää meiltä kumppanina asiakaslähtöisyyttä, vastuullisuutta ja monipuolista osaamista. Näihin tarpeisiin vastaamme palvelumallillamme", sanoo Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Hoivatilat Oyj

Lisätietoja:
Jussi Karjula
Toimitusjohtaja
p. 040 773 4054
jussi.karjula(a)hoivatilat.fi 

Hoivatilat lyhyesti:

Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 200 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea ja Ruotsiin. www.hoivatilat.fi

Takaisin ylös