Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Hoivatilat Oyj: Hoivatilat valittiin Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi

HOIVATILAT OYJ                                                                              

Lehdistötiedote 14.2.2020 kello 10:00

Hoivatilat valittiin Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi

Hoivatilat on valittu Suomen toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa pienten organisaatioiden sarjassa. Tulos on seurausta usean vuoden tavoitteellisesta työstä tyytyväisen henkilöstön ja toimivan yrityskulttuurin luomiseksi. Suomen parhaat työpaikat 2020 julkistettiin eilen Great Place to Work -gaalassa Helsingissä.

Great Place to Work -mallin mukainen tutkimus on toteutettu Hoivatiloilla nyt kahtena peräkkäisenä vuonna. Molempina vuosina tuloksena on ollut erinomainen Trust Index -luku. Vuonna 2018 Trust index oli 91 ja vuonna 2019 huikeat 96. Trust Index -luku kertoo, kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index -luku on 56.

”Tunnistamme, että hyvä henkilöstökokemus johtaa hyvään asiakaskokemukseen. Olemme satsanneet henkilöstön osaamiseen ja työhyvinvointiin sekä rakentaneet kannustavaa työyhteisöä”, kertoo Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Viimeisimmissä kyselytuloksissa erityisiksi vahvuuksiksi nousivat loistava yhteishenki ja välittämisen kulttuuri. Henkilöstö antoi myös kiitosta siitä, että työssä saa tehdä itsenäisiä päätöksiä, ottaa vastuuta ja työ koetaan merkityksellisenä.

”Henkilöstö on meille ehdottomasti tärkein voimavara. Pyrimme siihen, että työntekijämme pysyvät hyvinvoivina ja tyytyväisinä. Meillä ymmärretään se, että ihmisen elämä on kokonaisuus, johon kuuluu työ, perhe, läheiset ihmiset ja harrastukset. Kun tämä kokonaisuus on tasapainossa, on ihmisellä mahdollisuus voida hyvin ja tehdä työnsä tyytyväisin mielin”, toteaa Hoivatilojen henkilöstö- ja viestintäjohtaja Riikka Säkkinen.

Hoivatilat Oyj

Lisätietoja:

Riikka Säkkinen
Henkilöstö- ja viestintäjohtaja
p. 040 524 2768
riikka.sakkinen(a)hoivatilat.fi

Hoivatilat lyhyesti:

Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 200 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea ja Ruotsiin. www.hoivatilat.fi

Liite

Takaisin ylös