Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Hoivatilat Oyj: Hoivatiloille uusia sopimuksia noin 51 miljoonan euron arvosta

Hoivatilat Oyj

Lehdistötiedote 7.7.2020 kello 18:40

Hoivatiloille uusia sopimuksia noin 51 miljoonan euron arvosta

Hoivatilat on kevään ja alkukesän aikana sopinut useista uusista kiinteistöhankkeista eri puolille Suomea. Kohteista kaksi on palvelukortteleita, yksi ikäihmisten hoivakoti, kaksi kehitysvammaisten asumispalveluyksikköjä, yksi lastenkotiyksikkö ja yksi päiväkoti. Kiinteistöt sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa, Raahessa, Lohjalla ja Kempeleessä. Rakentaminen käynnistyy vuoden 2020 aikana ja kiinteistöt luovutetaan asiakkaiden käyttöön vuoden 2021 aikana. Vuokrasopimukset ovat pituudeltaan 15-25 vuoden mittaisia ja sopimusten yhteenlaskettu arvo on noin 51 miljoonaa euroa.

Kiinteistöt toteutetaan Hoivatilojen tilat palveluna –mallin mukaisesti. Investointivapaa vuokramalli tarjoaa asiakkaille vaivattoman ja kestävän vaihtoehdon oman investoinnin sijaan. Hoivatilat jää kiinteistöjen pitkäaikaiseksi aktiiviseksi omistajaksi.

”Olen todella iloinen, että asiakkaamme luottavat tulevaisuuteen ja Hoivatiloihin. Korona ei ole poistanut palvelu- ja tilatarpeita, ja nyt on merkityksellistä pitää positiivinen tekemisen vire yhteiskunnassa. Meille tärkeää on vastuullinen omistajuus ja kumppanuus. Erityisen iloinen olen siitä, että yhä useammat kunnat ja kaupungit ovat ohjanneet investointeja vuokramallin suuntaan. Kevään aikana sovitussa hankekokonaisuudessa on mukana esimerkiksi Oulun kaupungille toteutettava Hintan päiväkoti. Hoivatilat suunnittelee ja rakennuttaa uudet tilat sekä hoitaa rakennuksen ylläpidon vuokrasopimuksen ajalta. Oulun kaupunki vuokraa rakennuksen 25 vuodeksi”, sanoo Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Hoivatilat Oyj

Lisätietoja:

Jussi Karjula
Toimitusjohtaja
p. 040 773 4054
jussi.karjula@hoivatilat.fi
Hoivatilat lyhyesti:
Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 200 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea ja Ruotsia. Hoivatilat on osa Aedifica-konsernia. Aedifica on hoivakiinteistöjen omistamiseen erikoistunut yhtiö, jolla on toimintaa useissa Euroopan maissa. www.hoivatilat.fi

Liite


Takaisin ylös