Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Hoivatilat Oyj: Hoivatilat on yksi Euroopan parhaista työpaikoista

 HoivatilatGPTW2020Hoivatilat Oyj

Lehdistötiedote 14.9.2020 kello 9:00

Hoivatilat on yksi Euroopan parhaista työpaikoista

Great Place to Work -instituutin 10.9. julkistama listaus kertoo, että Hoivatilat on yksi Euroopan parhaista työpaikoista. Hoivatilat sijoittui alle 50 henkilöä työllistävien organisaatioiden sarjassa 20 parhaan työpaikan joukkoon. Tutkimukseen osallistui kaikkiaan yli 3 000 organisaatiota 19 Euroopan maassa, joista 125 palkittiin.

Tämän vuoden helmikuussa Hoivatilat palkittiin Suomen toiseksi parhaana työpaikkana pienten organisaatioiden sarjassa ja nyt tämä arviointi nosti Hoivatilat myös Euroopan parhaimpien työpaikkojen joukkoon.

Great Place to Work -tutkimuksessa suurin painoarvo on työntekijöiden kokemuksella työpaikastaan. Hoivatiloilla nähdään erityisen arvokkaana tutkimuksen kautta saatu palaute, jonka avulla kehitystyötä henkilöstön tyytyväisyyden eteen on hyvä rakentaa.

- On ilahduttavaa todeta, että määrätietoinen työ henkilöstötyytyväisyyden hyväksi tuottaa tulosta. Erityisinä Hoivatilojen yrityskulttuurin vahvuuksina tutkimuksessa nousi esiin vahva yhteishenki ja välittämisen kulttuuri. Lisäksi työ koettiin merkityksellisenä, työntekijöihin luotetaan ja heille annetaan riittävästi vastuuta ja vapautta, kertoo Hoivatilojen henkilöstö- ja viestintäjohtaja Riikka Säkkinen.

-Olen iloinen ja ylpeäkin tästä tunnustuksesta – meillä on huippujoukkue! Yhtiönä tavoitteemme on luoda ylivertainen asiakaskokemus ja ylittää asiakkaiden odotukset. Uskon, että korkea henkilöstötyytyväisyys näkyy asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tekemisessä ja kohtaamisissa, kommentoi Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Great Place to Work -instituutin listaamat Euroopan parhaat työpaikat osoitteessa: https://www.greatplacetowork.com/best-workplaces-international/best-workplaces-in-europe/2020

Hoivatilat Oyj

Lisätietoja:

Riikka Säkkinen
Henkilöstö- ja viestintäjohtaja
p. 040 524 2768
riikka.sakkinen@hoivatilat.fi

Hoivatilat lyhyesti:
Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 200 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea ja Ruotsia. Hoivatilat on osa Aedifica-konsernia. Aedifica on hoivakiinteistöjen omistamiseen erikoistunut yhtiö, jolla on toimintaa useissa Euroopan maissa. www.hoivatilat.fi

Liite


Takaisin ylös