Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Suomen Hoivatilat Oyj First North 25 -indeksilistalle

Suomen Hoivatilat Oyj

Yhtiötiedote 1.7.2016 kello 8:00 EET

 

Suomen Hoivatilat Oyj First North 25 -indeksilistalle

Suomen Hoivatilat Oyj nousee tänään 1.7.2016 markkinoiden avautuessa Nasdaqin First North 25 -indeksiin. Indeksi koostuu suurimpien ja vaihdetuimpien yhtiöiden osakkeista First North -markkinapaikalla. Indeksin tarkistuslaskenta tehdään puolivuosittain ja muutokset tulevat voimaan tammi- ja heinäkuussa.

Suomesta mukana indeksissä on Suomen Hoivatilat Oyj:n lisäksi ainoastaan kaksi muuta yhtiötä. First North 25 -yhtiöt valitaan kaksivaiheisen prosessin kautta. Ensin valitaan 30 markkina-arvoltaan suurinta yhtiötä, minkä jälkeen näistä indeksiin valitaan 25 vaihdetuimman yhtiön osakkeet niiden kuuden kuukauden kokonaisvaihdon mukaan laskettuna. Nasdaq suorittaa indeksin tarkistuslaskennan puolivuosittain. Muutokset astuvat voimaan tammikuun ja heinäkuun ensimmäisenä kaupankäyntipäivänä.

"Olemme iloisia, että Hoivatilat on nopeasti saavuttanut merkittävän roolin First North -yhtiöiden verrokkiryhmässä. Uskon, että nousu indeksilistalle vain kolmen kuukauden pörssitaipaleen jälkeen lisää yhtiön kiinnostavuutta sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden että sijoittajien näkökulmasta", arvioi Suomen Hoivatilat Oyj:n toimitusjohtaja Jussi Karjula.

 

SUOMEN HOIVATILAT OYJ

Jussi Karjula, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Suomen Hoivatilat Oyj, toimitusjohtaja Jussi Karjula, jussi.karjula@hoivatilat.fi, p. +358 40 773 4054

Yhtiön hyväksyttynä neuvonantajana toimii UB Securities Oy, p. +358 9 253 802 46

Hoivatilat tuottaa, rahoittaa ja vuokraa asiakkaidensa tarpeiden pohjalta räätälöityjä varhaiskasvatuksen ja hoivan tiloja kunnille ja yksityisille yrityksille. Yhtiö on perustettu vuonna 2008. Suomen Hoivatilat Oyj listautui Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle maaliskuun lopulla.

Lisää yhtiöstä: www.hoivatilat.fi

 

Takaisin ylös