Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Suomen Hoivatilat Oyj:n nimitystoimikunnan kokoonpano

Suomen Hoivatilat Oyj

Yhtiötiedote 13.9.2016 kello 09.30 EET

 

Suomen Hoivatilat Oyj:n nimitystoimikunnan kokoonpano

 

Suomen Hoivatilat Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti Suomen Hoivatilat Oyj:n nimitystoimikuntaan on valittu yhtiön kolmen suurimman osakkeenomistajan ilmoittamat edustajat. Nimeämiseen oikeutetut osakkeenomistajat määräytyivät 1.9.2016 rekisteröityinä olevien omistustietojen perusteella.

 

Nimitystoimikuntaan on valittu Nurture Property Holding Oy:n sekä Nurture Real Estate Holding Oy:n osakekannat omistavan Partnera Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Jaakola, Eino Hintsala sekä Timo Pekkarinen. Suomen Hoivatilat Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Huuskonen toimii nimitystoimikunnan asiantuntijajäsenenä.

 

Lisätietoja:

Suomen Hoivatilat Oyj, toimitusjohtaja Jussi Karjula, jussi.karjula@hoivatilat.fi, p. +358 40 773 4054

 

Hyväksytty neuvonantaja: UB Securities Oy, p. +358 9 25 380 246

 

Hoivatilat lyhyesti:

Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja sekä yksityisille palveluntarjoajille että kunnille ja kaupungeille. Yhtiö on perustettu vuonna 2008. Hoivatilat tuottaa, rahoittaa ja vuokraa asiakkaidensa tarpeiden pohjalta räätälöityjä varhaiskasvatuksen ja hoivan tiloja kunnille ja yksityisille yrityksille.

 

Hoivatilat toimii valtakunnallisesti, erityisesti kasvukeskusalueilla. Sen omistuksessa on noin 50 valmista kiinteistöä. Yhtiön valmiiden ja keskeneräisten kiinteistöhankkeiden markkina-arvo Hoivatilojen taseessa oli 30.6.2016 tilanteessa yhteensä noin 115 miljoonaa euroa.

Takaisin ylös