Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Suomen Hoivatilat Oyj julkaisee listalleottoesitteen ja aikoo jättää listalleottohakemuksen yhtiön osakkeen listaamiseksi Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle

Suomen Hoivatilat Oyj                                                                       

Yhtiötiedote 24.2.2017 klo 17:00

 

Suomen Hoivatilat Oyj julkaisee listalleottoesitteen ja aikoo jättää listalleottohakemuksen yhtiön osakkeen listaamiseksi Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle

Suomen Hoivatilat Oyj ("Hoivatilat" tai "yhtiö") julkaisee tänään Finanssivalvonnan tänään hyväksymän, rekisteröintiasiakirjasta sekä arvopaperiliitteestä ja tiivistelmästä koostuvan esitteen osakkeidensa listaamiseksi Nasdaq Helsinki Oy:n ("Helsingin Pörssi") pörssilistalle. Edellä mainitut asiakirjat ovat saatavilla sähköisesti Hoivatilojen verkkosivuilla www.hoivatilat.fi/listautuminen2017 sekä nähtävillä kirjallisena Hoivatilojen pääkonttorissa Oulussa (Lentokatu 2, Pilot Business Park, 90460 Oulunsalo) ja arviolta 28.2.2017 alkaen Helsingin Pörssissä (Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki).

Suomen Hoivatilat Oyj aikoo jättää listalleottohakemuksen Helsingin Pörssille yhtiön osakkeen ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi pörssilistalle. Hoivatilojen osakkeen listalleotto on ehdollinen sille, että Helsingin Pörssi hyväksyy yhtiön listalleottohakemuksen. Osakkeiden ensimmäisen kaupankäyntipäivän Helsingin Pörssin ylläpitämällä pörssilistalla arvioidaan olevan 1.3.2017, edellyttäen, että Yhtiön listalleottohakemus hyväksytään.

Hoivatilojen oikeudellisena neuvonantajana listautumiseen liittyen toimii Asianajotoimisto Krogerus Oy, ja taloudellisena neuvonantajana listautumisessa toimii Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) Helsingin sivukonttori. Yhtiön First North -markkinapaikan sääntöjenmukaisena hyväksyttynä neuvonantajana pörssilistalle listautumiseen saakka toimii UB Securities Oy.

 

Suomen Hoivatilat Oyj

Hallitus

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Karjula, puhelin: +358 40 773 4054

 

Hyväksytty neuvonantaja UB Securities Oy, puhelin: +358 9 25380 246

 

Suomen Hoivatilat lyhyesti:

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo 50 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt 100 kiinteistöhanketta ympäri Suomen. Yhtiö listautui Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle vuonna 2016 ja sillä on yli 4400 osakkeenomistajaa.

 

Takaisin ylös