Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Suomen Hoivatilat Oyj on jättänyt listalleottohakemuksen pörssilistalle siirtymiseksi

Suomen Hoivatilat Oyj

Pörssitiedote 27.2.2017 klo 9:15                                                                             

 

Suomen Hoivatilat Oyj on jättänyt listalleottohakemuksen pörssilistalle siirtymiseksi

 

Suomen Hoivatilat Oyj ("Hoivatilat" tai "yhtiö") on tänään jättänyt listalleottohakemuksen Nasdaq Helsinki Oy:lle ("Helsingin Pörssi") yhtiön osakkeiden ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi Helsingin Pörssin pörssilistalle. Hoivatilojen osakkeen listalleotto on ehdollinen sille, että Helsingin Pörssi hyväksyy yhtiön listalleottohakemuksen. Kaupankäynnin yhtiön osakkeella odotetaan alkavan pörssilistalla arviolta 1.3.2017.

Samassa yhteydessä Hoivatilat on hakenut osakkeensa poistamista Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämältä First North Finland -markkinapaikalta. Hoivatilojen osakkeen kaupankäyntitunnus HOIVA ja ISIN-tunnus FI4000148648 säilyvät ennallaan. Hoivatilat noudattaa tästä päivästä alkaen pörssiyhtiöiden tiedonantovelvollisuutta koskevaa sääntelyä.

Lisätietoja listautumisesta on saatavilla yhtiön 24.2.2017 julkaisemasta rekisteröintiasiakirjasta sekä arvopaperiliitteestä ja tiivistelmästä koostuvasta esitteestä, joka on saatavilla Hoivatilojen verkkosivuilla www.hoivatilat.fi/listautuminen2017 sekä nähtävillä Hoivatilojen pääkonttorissa Oulussa (Lentokatu 2, Pilot Business Park, 90460 Oulunsalo) ja arviolta 28.2.2017 alkaen Helsingin Pörssissä (Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki).

 

Hoivatilojen oikeudellisena neuvonantajana listautumiseen liittyen toimii Asianajotoimisto Krogerus Oy, ja taloudellisena neuvonantajana listautumisessa toimii Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) Helsingin sivukonttori. Yhtiön First North -markkinapaikan sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana pörssilistalle listautumiseen saakka toimii UB Securities Oy.

 

Suomen Hoivatilat Oyj

Hallitus

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Karjula, puhelin: +358 40 773 4054

 

 Suomen Hoivatilat lyhyesti:

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo 50 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt 100 kiinteistöhanketta ympäri Suomen. Yhtiö listautui Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle vuonna 2016 ja sillä on yli 4400 osakkeenomistajaa.

 

Takaisin ylös