Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Kaupankäynti Suomen Hoivatilat Oyj:n osakkeilla alkaa tänään pörssilistalla

Suomen Hoivatilat Oyj                                                                       

Pörssitiedote 1.3.2017 klo 9:45

 

Kaupankäynti Suomen Hoivatilat Oyj:n osakkeilla alkaa tänään pörssilistalla

 

Suomen Hoivatilat Oyj ("Hoivatilat" tai "yhtiö") listautuu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle tänään. Yhtiö siirtyy pörssilistalle First North Finland -markkinapaikalta, jossa sen osake oli viimeistä kertaa kaupankäynnin kohteena eilen 28.2.2017. Hoivatilojen osakkeen kaupankäyntitunnus HOIVA ja ISIN-tunnus FI4000148648 säilyvät ennallaan. Yhtiön toimialaluokitus on Rahoitus.

 

"Hoivatilat on vahvassa kasvussa oleva yhtiö. Tuotamme ja vuokraamme moderneja palvelukiinteistöjä, joiden vastuulliseksi omistajaksi jäämme. Pörssilistalle siirtyminen on luonteva askel yhtiön kehityksessä. Olemme valmistelleet pörssilistalle siirtymistä syksystä 2016 lähtien, ja julkaisimme vuoden 2016 konsernitilinpäätöksemme IFRS-standardin mukaisesti laadittuna. Siirtymisen ajurina on yhtiön tunnettuisuuden kasvattaminen ja osakkeen likviditeetin parantaminen sekä uusien omistajaryhmien mukaan saaminen", toteaa Suomen Hoivatilat Oyj:n toimitusjohtaja Jussi Karjula.

 

Hoivatilojen oikeudellisena neuvonantajana listautumiseen liittyen toimii Asianajotoimisto Krogerus Oy, ja taloudellisena neuvonantajana listautumisessa toimii Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) Helsingin sivukonttori.

 

Suomen Hoivatilat Oyj

Hallitus

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Karjula, puhelin: +358 40 773 4054

 

 

Suomen Hoivatilat lyhyesti:

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo 50 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt 100 kiinteistöhanketta ympäri Suomen. Yhtiö listautui Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle vuonna 2016 ja sillä on yli 4400 osakkeenomistajaa.

 

 

 

Takaisin ylös