Siirry pääsisältöön

Tiedotteet

Suomen Hoivatilat Oyj: Hoivatilojen Jussi Karjula palkittiin pk-yritysten Future CEO of the Year -voittajana

Suomen Hoivatilat Oyj
Lehdistötiedote 2.3.2017 klo 12

Hoivatilojen Jussi Karjula palkittiin pk-yritysten Future CEO of the Year -voittajana

Suomen Hoivatilat Oyj:n toimitusjohtaja Jussi Karjula palkittiin pk-yritysten Future CEO of the Year - tulevaisuuden toimitusjohtajana kaikkiaan 266 tutkimuksessa ääniä saaneen toimitusjohtajan keskuudesta. Hän vastasi parhaiten kohderyhmään kuuluvien suomalaisten yritysten toimitusjohtajien, hallitusten ja johtoryhmän jäsenten valintakriteerejä.

Jussi Karjula valikoitui Future CEO of the Year - tulevaisuuden toimitusjohtajaksi sekä äänimääränsä että tutkimusraadin arvioiden perusteella. Hän toimii johdonmukaisesti yrityksensä selkeän strategisen suunnan mukaan. Innostavana ja määrätietoisena johtajana hän saa niin oman henkilökuntansa kuin yrityksensä verkoston toimimaan yhteiseen suuntaan ja yhteisten tavoitteiden eteen eli luomaan parempaa yhteiskuntaa kuntalaisten eduksi ja yhdessä kumppaneiden kanssa. Digitalisaation hän näkee yrityksen menestystä edistävänä voimavarana. Toimitusjohtajuutensa aikana Karjula on johdattanut yrityksensä kasvu-uralle. Esimerkiksi kahden viime vuoden aikana yritys on vuosittain lähes kaksinkertaistanut liikevaihtonsa.

Alle 100 työntekijän yritysten toimitusjohtajia koko arvoketjussa monipuolisesti kartoittavaan Future CEO 2017 -tutkimukseen osallistui kaikkiaan 787 toimitusjohtajaa sekä hallituksen ja johtoryhmän jäsentä.

Koko henkilöstö mukana innostavan kasvuvision toteutuksessa

"Aloitin toimitusjohtaja-osakkaana yhtiön ensimmäisenä työntekijänä vuonna 2010.  Nyt meitä on 14 tukenamme osaavien kiinteistöalan ammattilaisten laaja verkosto. Työmme on joukkuepeliä, jossa jokaisen pelaajan rooli on yhtä tärkeä. Johtajana tärkeä tehtäväni on saada oma henkilöstö ja koko verkosto toimimaan samaan suuntaan ja tietämään, mitä pitää tehdä. Ihmiset ovat mukana toteuttamassa yrityksemme visiota ja strategiaa", kertoo Jussi Karjula.

"Ehkä yhtenä kasvumme moottorina on ollut se, että olemme uskaltaneet tuoda alalle uudenlaista ajattelua. Jatkamme rohkeasti mutta samalla terveen nöyrästi eteenpäin. Tämä yllättävä ja hämmentäväkin valinta antaa myös osaltaan uskoa siihen, että valittu suunta siivittää meitä eteenpäin jatkossakin. Yhtenä tavoitteistamme onkin - ei enempää eikä vähempää kuin - parempi yhteiskunta," jatkaa Karjula.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jussi Karjula, Suomen Hoivatilat Oyj, puh. 040 773 4054
jussi.karjula@hoivatilat.fi

Lisätietoja Future CEO of the Year -valinnasta:
Toimitusjohtaja Marko Parkkinen, Ratkaisutoimisto Seedi Oy, puh. 044 580 2676,
marko.parkkinen@seedi.com

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on tehnyt yhteistyötä jo 50 kunnan kanssa ja tuottanut noin sata hoiva- tai päiväkotihanketta. Hoivatiloille on myönnetty Avainlipputunnus 18.10.2016.

Takaisin ylös