Artikkelit | 19.2.2021

Hoivatilalainen esittäytyy – Hankekehityspäällikkö Antti Heiskanen

Olen 36-vuotias tuore Espoolainen. Omakotitalo valmistui viime vuoden helmikuussa ja kotoa löytyy puolisoni lisäksi päiväkoti-ikäiset tyttö ja poika. Olen kotoisin Joensuusta, josta valuin opiskelujen myötä ensin Lappeenrantaan ja sieltä töihin PK-seudulle noin 10 vuotta sitten. Hetken aikaa olen asunut myös Saksassa sekä Norjassa ja muutoinkin reissuun on lähdetty aina kun pystytty.

Autot ovat olleet aina lähellä sydäntä ja niitä on ehditty hankkia maailmalta noin 60 kappaletta.  Myös kilpaa on ajettu asfaltilla, mutta nyt perheellisenä tämä(kin) harrastus on tauolla.  Lasten kasvaessa oman ajan määrä on kasvanut ja juoksu sekä suunnistus palasivat lajivalikoimaan tänä syksynä. Lasten kanssa ulkoillaan paljon ja koetan pikkukaupunkilaisia tutustuttaa myös luontoon.

Koulutukseltani olen tuotantotalouden DI ja kauppatieteiden maisteri, mutta eksyin rakennusalalle 2010 ja sillä tiellä ollaan.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Aloitin vuoden 2020 loppupuolella hoivatiloilla Hankekehityspäällikkönä. Omat tehtävät kattavat kaikenlaisia hankekehityskohteita, mutta painottuvat isompiin kokonaisuuksiin. Olen toiminut aiemmin projektipäällikkönä, joten minua kiehtoo pääsy ”projektien alkulähteelle” jossa eri palaset kasataan yhdessä asiakkaiden kanssa toimivaksi palvelukokonaisuudeksi.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Hoivatiloissa minua kiehtoi kaksi asiaa: kova kasvu ja tekemisen meininki sekä henkilöstön tyytyväisyyden osalta saatu tunnustus. Näin alkuraapaisun osalta voin jo sanoa, että molemmat näkyvät arjessa ja erityisesti hyvä ilmapiiri on jo tullut tutuksi heti ensimetreiltä saakka!

Edellinen Seuraava