Artikkelit | 27.4.2021

Hoivatilalainen esittäytyy – Markkinointipäällikkö Juho Malmi

Olen Oulusta kotoisin oleva 43-vuotias kansainvälisen markkinoinnin ammattilainen. Aloitin Hoivatiloilla vuonna 2019, ja sitä ennen työskentelin vajaat kaksikymmentä vuotta mm. viestintä-, auto- ja lääketieteen teknologioiden parissa kansainvälisessä markkinassa.

Asun ihanan puolisoni ja lastemme kanssa Oulussa. Lasten ja heidän harrastustensa kanssa luonnollisesti kuluu mukavasti vapaa-aikaa. Tykkään myös liikkua ja olla aktiivinen: omia harrastuksiani ovat mm. jääkiekko, luisteluhiihto, lumilautailu, maastopyöräily ja erityisesti puolisoni mukana seikkailu – josta jää aina paljon kerrottavaa. Viihdyn myös kannustamassa poikiani peleissään, Kärpät U20 -jääkiekkojoukkueessa ja OLS U18 -salibandyjoukkueessa.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Vajaan kahden vuoden aikana olen päässyt mukaan monenlaisiin pieniin ja isoihin projekteihin. Teen aktiivisesti töitä Hoivatilojen asiakkuus- ja rakennuttajatiimin kanssa, sekä tietysti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa erilaisten, toinen toistaan mielenkiintoisempien ja haastavampien markkinointi- ja viestintäprojektien parissa. Ideoimme jatkuvasti yhdessä uusia tapoja näkyä eri kohderyhmissä markkinoilla.

Markkinointipäällikkönä vastaan mm. Hoivatilojen digikanavista sisältöineen, upeiden kiinteistöjemme esittelyvideoista ja kuvista, sekä perinteisemmistä markkinointiviestinnän materiaaleista.

Erityisesti vuoden 2020 aikana saimme ideoida ja soveltaa, mikä osaltaan teki vuodesta erittäin mielenkiintoisen.

Pääsimme kokeilemaan mm. live-lähetyksen tekemistä Tuusulan Toiveiden Korttelista Kuntamarkkinoiden osallistujille. Oli myös erittäin hienoa päästä tekemään Nelosen kanssa Huvila ja Huussi -ohjelmaa Tuusulan Asuntomessuilta.

Suomen markkinointitöiden lisäksi olen kehittämässä Hoivatilojen markkinointia ja viestintää Ruotsissa sikäläisten kollegoideni kanssa. Työnkuvaani kuuluu myös aika paljon erilaisia satunnaisia tehtäviä, jotka tuovat kivasti vaihtelua viikkoihin. Olenpa mm. päässyt englanninkielen tulkiksi työmaakierroksella. Työpisteeni sijaitsee Oulussa, mutta töitä teen mistä tahansa, missä verkko toimii!

Markkinointi-ihmisenä toivonkin, että asiakkaamme, sekä nykyiset että tulevat, ottavat minuun rohkeasti yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä projekteihin liittyen lisää!

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Hoivatiloilla parasta on mielenkiintoiset työtehtävät, joissa saa haastaa itseään ja ideoitaan. Meillä on osaava henkilöstö, jonka kanssa on helppo tehdä töitä ja tulosta syntyy. Tykkään, kun hullujakin ideoita voi heitellä ilmaan, ja niistä saadaan kehitettyä yhdessä hyviä, toimivia konsepteja. Tässä on pakko nostaa esille myös Hoivatilojen sporttihaaste. On todella hienoa, että työnantaja kannustaa aidosti pitämään itsestään huolta liikkumalla!

Edellinen Seuraava