Artikkelit | 24.10.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Markkinointipäällikkö Juho Malmi

Moi, olen Juho Malmi. Asun perheeni kanssa Oulussa, josta olen alun perin kotoisin. Nuoruus vuodet veivät minut maailmalle ja olenkin opiskellut kansainvälisen markkinoinnin tutkinnon yliopistossa Yhdysvalloissa. ”Maailmankiertueen” aikana olen esiintynyt musikaalissa kolmella mantereella yli sata kertaa.

Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti liikuntaa. Pelaan lätkää kavereiden kanssa pari kertaa viikossa, sekä hiihdän, pyöräilen, lenkkeilen ja lumilautailen. Minuun voi törmätä myös jääkiekko (Kärpät B-juniorit) ja salibandy (OLS B-juniorit) otteluissa kannustamassa poikieni joukkueita voittoon.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Aloitin Hoivatiloilla keväällä 2019 markkinointipäällikkönä. Vastuullani on Hoivatilojen markkinointi ja lisäksi erilaisia pörssiyrityksen sijoittajaviestinnän tehtäviä. Hoivatilat on aloittanut laajentumaan Ruotsiin ja minulla onkin mielenkiintoinen tehtävä päästä tekemään markkinointiviestintää siellä. Omassa roolissani saan työskennellä koko yrityksen henkilöstön sekä tietysti yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Mielestäni parasta on yhdessä tekemisen fiilis. Ihmiset ovat innostuneita, heillä on hyvä asenne ja aito tekemisen meininki. Työpaikalla on myös hyvä rento huumori, tänne on mukava tulla aamuisin töihin. Lisäksi on pakko mainita Hoivatilojen henkilöstölle suunnattu Sporttihaaste. Meitä kannustetaan pitämään itsestämme huolta ja liikkumaan ahkerasti – hieno tapa, josta muut voivat ottaa mallia!

Edellinen Seuraava