Artikkelit | 4.12.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Rakennuttajapäällikkö Ari Hyvärinen

Oulu nykyisenä asuinpaikkana on tullut tutuksi rakentamistekniikan opiskeluajoista alkaen. Harrastuksina ovat kesäisin mökkeily, marjastus ja pyöräily myös talvisin. Metsää hoitaessa voi nauttia oman työnsä konkreettisesta jäljestä ja luonnosta. Autosta löytyy aina uimahousut ja pyyhe jotta voi pulahtaa vesiin virkistäytymään niin kesäisin kuin talvisinkin.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Hoivatiloille tulin keväällä 2013 kolmantena työntekijänä. Vastuullani on huolehtia rakennuttamisen tehtävien toteutumisesta hankkeissa.

Työnkuvaan kuuluu neuvotteluja, sopimuksien laadintaa, työmaakokouksia sekä järjestelyjä ja työmaakäyntejä rakentamisen aikana kuin sen jälkeenkin.

Työ pitää sisällään myös kumppaniyhteistyötä, kehittämistä ja teknisten ratkaisujen seuraamista. Erityiskiinnostuksena ovat kestävät ja ekologiset ratkaisut.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Parasta Hoivatiloilla ovat työkaverit, tunnelma töissä sekä työ joka luo konkreettisia rakennuksia ja millä on merkitystä asiakkaille.

Usein työmatkoilla käy piipahtamassa tutussa paikassa vaihtamassa kuulumisia käyttäjien kanssa. Hyvällä tuurilla saattaa siinä samalla päästä vaikka palvelutalossa asukkaan synttärikakkukahveillekin.

Edellinen Seuraava