Uutiset | 11.10.2021

Hoivatilat on saanut Great Place to Work -sertifioinnin

Hoivatilat on saanut Great Place to Work -sertifioinnin. Great Place to Work -sertifiointi on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

Kysely toteutettiin Great Place to Work – työkalulla neljättä kertaa peräkkäin. Kaikkien väittämien keskiarvo eli Trust Index oli tänä vuonna ennätyksellinen 98.  Erityisen hyvät tulokset saimme välittämisen, yhdenvertaisuuden ja tuen osa-alueilla. Tulokset olivat parantuneet huomattavasti viime vuoteen verrattuna viestintään, työympäristöön ja työn tekemisen resursseihin liittyvissä kysymyksissä.

Olen iloinen ja kiitollinen, että poikkeusoloissakin olemme säilyttäneet, ja itseasiassa vahvistaneet, välittämisen ja toistemme tukemisen kulttuuria. Erinomaista työntekijäkokemusta seuraa erinomainen asiakaskokemus. Motivoituneet ja sitoutuneet ihmiset saavat aikaan myös liiketoiminnan kasvun ja onnistumiset, sanoo toimitusjohtaja Jussi Karjula. Haluan myös kiittää tiimivetäjiä ja koko henkilöstöä vahvasta yhdessä tekemisestä.

Sertifiointimme mahdollistaa seuraavaksi sijoittumisen Parhaat Työpaikat 2022 -listalle, jolla palkitaan vuosittain sertifioiduista organisaatioista 50 ansioituneinta Suomessa.

Haluamme kiittää jokaista hoivatilalaista siitä, että olette tekemässä hyvää työpaikkaa meille kaikille joka päivä.

Edellinen Seuraava