Virikkeellinen ja turvallinen hoivakoti

Tuotamme hoivakoteja ikääntyville ja erityisryhmille yhden sopimuksen periaatteella. Sisustamme hoivakodin ja toteutamme virikkeellisen piha-alueen toiveittesi mukaisesti.

Osallistava suunnitelu ikoni

Osallistavalla suunnittelulla vastataan yksilöllisiin tarpeisiin

Hoivakodin suunnittelun lähtökohtana on kodinomaisuus. Suunnittelemme ja toteutamme hoivakodin niin, että se on siellä asuvalle ihmiselle koti. Suunnittelemme tilat yhdessä arkkitehtimme kanssa – näin varmistamme, että tilaratkaisuissa, materiaalivalinnoissa sekä kalustamisessa huomioidaan asukkaiden erityistarpeet ja turvallisuus.

Terve päiväkoti ikoni

Terve hoivakoti -konseptilla turvallista hyvinvointia

Yhdessä kumppaneiden kanssa luomme kiinteistöihimme sellaiset olosuhteet, että siellä on turvallista elää, asua ja työskennellä.

Tehokas suunnittelu ikoni

Osaaminen ja tehokas suunnittelu takaavat aikataulussa pysymisen

Olemme toteuttaneet jo yli 150 rakennushanketta, joten meille on kertynyt huomattava määrä hoivakiinteistöjen erityisosaamista. Hyödynnämme kohteiden suunnittelun pohjana hoivakotimallistojamme. Niiden pohjalta teemme kunkin kohteen yksilölliset suunnitelmat yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Toimivat ratkaisut ilman omia investointeja

Investointivapaa vuokrahoivakoti antaa pelivaraa budjettiin: seinien sijasta palvelujen järjestämiseen.

Hoivatilojen elinkaarimallissa asiakas voi joko vuokrata tai liisata tilat. Sen lisäksi Hoivatilat voi ottaa ylläpito- ja huoltovastuuta tiloista yhdessä sovitun tason mukaisesti.

0 kk6 kk12 kk18 kk24 kk30 kk36 kk
Hoivatilojen projekti 0 Perinteinen hoivatilaprojekti 0

Näin Hoivatilojen hoivakoti rakennetaan

1.

Vastaamme nopeasti kasvukuntien hoivan tilatarpeisiin tarjoamalla tilat ilman omia investointeja sekä tarvittaessa tuomme palveluntarjoajan kuntaan.

2.

Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen hoivakodin yksilöllisesti. Suunnittelussa hyödynnetään kokemusta ja valmiita ratkaisuja, joita Hoivatiloilla on jo yli 150. Mitoitamme tilat palvelutarpeen mukaisesti. Sovitamme hoivakodin tontille käytön kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

3.

Valvomme itse rakentamisen laatua suunnittelun, rakentamisen ja käytön aikana varmistaen, että asiakas saa käyttövalmiit tilat sovitun aikataulun mukaisesti ja ne pysyvät käytön aikana kunnossa.

Hoivatilat - kasvun ratkaisija

1

Investointivapaa

Hoivatilojen toimintamalliin kuuluu valmiiden tilojen aktiivinen omistajuus. Koska Hoivatilat kantaa riskit kiinteistön investoinneista ja vastuun tilojen toimivuudesta, asiakkaan tilojen toteuttamiseen tarvittavat varat vapautuvat muuhun käyttöön.

Liiketoimintamalli

2

Avaimet käteen yhdellä sopimuksella

Tilojen tuottamisen lisäksi Hoivatilat vastaa kaikista rakentamiseen liittyvistä sopimus- ja lupaprosesseista. Hoivatilat huolehtii tontin vuokraamisesta tai ostamisesta, tilojen suunnittelusta ja toteutuksesta ja valmiiden kiinteistöjen aktiivisesta omistamisesta.

Elinkaarimalli

3

Kokenut hankkeiden toteuttaja

Olemme tehneet jo yli 150 hanketta yli 60 kuntaan. Kokemukset ovat hioneet toimintatapamme tehokkaiksi. Tunnemme hoivarakentamisen erityisvaatimukset lupamenettelystä sisustamiseen.

Katso referenssit

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Jussi Karjula

Toimitusjohtaja 040 773 4054 etunimi.sukunimi@hoivatilat.fi

Kiinnostuitko Hoivatilojen hoivakodeista?

Jätä tietosi, olemme sinuun yhteydessä.

  • Tutustu rekisteriselosteeseen.