Uusia tapoja varhaiskasvatus palvelujen järjestämiseen

Päiväkoti palveluna -mallissa Hoivatilat huolehtii kaikista päiväkodin rakentamiseen liittyvistä sopimus- ja lupaprosesseista, tontin vuokraamisesta tai ostamisesta, tilojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä valmiiden kiinteistöjen aktiivisesta omistamisesta. Teemme tiivistä yhteistyötä niin kuntien, johtavien päiväkotiketjujen kuin pienempien toimijoidenkin kanssa. Laajan verkostomme ansiosta löydämme uudelle päiväkodille juuri sopivan palveluntarjoajan tai voimme tuottaa tarvittavat tilat kunnalle vuokramallilla. Varhaiskasvatuksen palvelut voi siis tuottaa yksityinen tai kunta itse, Hoivatilat huolehtii päiväkotikiinteistöstä.

Osallistava suunnitelu ikoni

Osallistavalla suunnittelulla vastataan yksilöllisiin tarpeisiin

Päiväkotihankeemme lähtee aina hyvästä suunnittelusta. Päiväkotimme ovat muuntojoustavia ja monipuolisia oppimisympäristöjä. Tilat ovat räätälöitävissä pedagogisiin painotuksiin, kuten liikuntaan, taiteeseen tai tieteeseen.

Terve päiväkoti ikoni

Viihtyisä ja toimiva rakennus

Sisätilojen suunnittelussa on huomioitu akustiikka, ilmastoinnin äänettömyys ja pehmeä valaistus. Esteettömät ja käytännölliset tilaratkaisut auttavat
myös henkilökuntaa, kun
asioille ja päivän eri tapahtumille on omat paikkansa.

 

 

Tehokas suunnittelu ikoni

Kestävä päiväkoti

Suunnittelussa huomioimme aina laadukkaat ja toimintaan sopivat, päästöttömät materiaalit sekä oikein mitoitetut talotekniikan laitevalinnat. Talotekniikka suunnitellaan muuntojoustavaksi, mikä
lisää rakennuksen käyttöikää, jos kiinteistön käyttötarkoitus
muuttuu lähitulevaisuudessa.

Hoivatilat-Paivakotiesite-kansi

Päiväkoti palveluna -mallin hyödyt pähkinänkuoressa

  • Investointivapaa
  • Kiinteistöriskin ulkoistus
  • Rakennushankkeen budjetin pitävyys
  • Nopea toteutus valmiilla konseptilla
  • Laaja valikoima käyttövaiheen palveluja
  • Helppous: yksi kilpailutus – yksi sopimus

Toimivat ratkaisut ilman omia investointeja

Investointivapaa vuokrapäiväkoti antaa pelivaraa budjettiin: seinien sijasta palvelujen järjestämiseen.

Päiväkoti palveluna on helppo hankkia

Hoivatilojen Päiväkoti palveluna -konseptissa asiakas voi tilata päiväkodin joko puhtaalla pääomavuokramallilla tai lisätä kokonaisuuteen eri laajuisia palvelupaketteja. Asiakas saa aina yhden kiinteänvuokrahinnan, joka sisältää valitut palvelut.

Perinteisessä pääomavuokramallissa Hoivatilat huolehtii hankkeen rahoittamisesta, suunnittelusta ja rakennuttamisesta avaimet käteen -periaatteella. Laajemmassa paketissa samaan sopimukseen voi lisätä erilaisia elinkaaripalveluja: esim. kiinteistöhuollon, ulkoalueiden ylläpidon, siivouksen, jätehuollon ja vartioinnin.

Palvelupaketti on aina räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan – pakettiin voi valita haluamansa palvelut ja huolehtia lopuista itse. Hoivatilat huolehtii vaikka koko kiinteistöstä ja sen ylläpidosta sopimuksen alusta loppuun, ja asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

0 kk6 kk12 kk18 kk24 kk30 kk36 kk
Hoivatilojen projekti 0 Perinteinen hoivatilaprojekti 0

Näin Hoivatilojen päiväkoti rakennetaan

1.

Vastaamme nopeasti kasvukuntien ennakoimattomiin varhaiskasvatuksen tilatarpeisiin tarjoamalla tilat ilman omia investointeja. Meillä on tiivis yhteistyö johtavien päiväkotiketjujen ja pienyrittäjien kanssa. Laaja verkostomme takaa sopivan palveluntarjoajan löytyvän tarpeisiisi!

2.

Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen päiväkodin yksilöllisesti. Suunnittelussa hyödynnetään kokemusta ja valmiita ratkaisuja, joita Hoivatiloilla on jo yli 200. Mitoitamme tilat palvelutarpeen mukaisesti. Sovitamme päiväkotirakennuksen tontille käytön kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

3.

Valvomme itse rakentamisen laatua suunnittelun, rakentamisen ja käytön aikana varmistaen, että asiakas saa käyttövalmiit tilat sovitun aikataulun mukaisesti ja ne pysyvät käytön aikana kunnossa.

Näin Hoivatilojen tilaelementtipäiväkoti toteutetaan – katso video!

Kiinnostuitko Hoivatilojen päiväkodeista?

Jätä tietosi, olemme sinuun yhteydessä.

  • Tutustu rekisteriselosteeseen.

Hoivatilat - kasvun ratkaisija

1

Investointivapaa

Hoivatilojen toimintamalliin kuuluu valmiiden tilojen aktiivinen omistajuus. Koska Hoivatilat kantaa riskit kiinteistön investoinneista ja vastuun tilojen toimivuudesta, asiakkaan tilojen toteuttamiseen tarvittavat varat vapautuvat muuhun käyttöön.

Liiketoimintamalli

2

Tilat palveluna -vuokramalli

Hoivatilat huolehtii kaikista rakentamiseen liittyvistä asioista, kohteen käytettävyydestä sekä sovituista ylläpitopalveluista koko vuokra-ajan. Asiakas saa aina yhden kiinteän vuokrahinnan, joka sisältää valitut palvelut.

Tilat palveluna

3

Kokenut hankkeiden toteuttaja

Olemme tehneet jo yli 200 hanketta yli 60 kuntaan. Kokemukset ovat hioneet toimintatapamme tehokkaiksi. Tunnemme hoivarakentamisen erityisvaatimukset lupamenettelystä sisustamiseen.

Katso referenssit