Päiväkoti käyttöön nopeasti ja vaivattomasti

Tarjoamme käyttövalmiin päiväkodin yhden sopimuksen periaatteella. Rakennamme ja sisustamme päiväkodin sekä toteutamme virikkeellisen piha-alueen toiveittesi mukaisesti

Osallistava suunnitelu ikoni

Osallistavalla suunnittelulla vastataan yksilöllisiin tarpeisiin

Toteutamme päiväkotihankkeet yhteistyössä kuntien ja varhaiskasvatuksen palveluja tarjoavien yritysten kanssa.

Terve päiväkoti ikoni

Terve päiväkoti -konseptilla turvallista ja laadukasta hyvinvointia

Yhdessä kumppaneiden kanssa luomme kiinteistöihimme sellaiset olosuhteet, että siellä on turvallista lasten leikkiä ja henkilöstön hyvä työskennellä.

Tehokas suunnittelu ikoni

Tehokas suunnittelu takaa aikataulussa pysymisen

Jatkuvasti uudistuva ja kehittyvä mallisto ja osaavat ammattilaiset takaavat tehokkaan ja aikataulussa pysyvän projektin.

Toimivat ratkaisut ilman omia investointeja

Investointivapaa vuokrapäiväkoti antaa pelivaraa budjettiin: seinien sijasta palvelujen
järjestämiseen.

Hoivatilojen elinkaarimallissa asiakas voi joko vuokrata tai liisata tilat. Sen lisäksi Hoivatilat voi ottaa ylläpito- ja huoltovastuuta tiloista yhdessä sovitun tason mukaisesti.

0 kk6 kk12 kk18 kk24 kk30 kk36 kk
Hoivatilojen projekti 0 Perinteinen hoivatilaprojekti 0
Päiväkoti palveluna - kansi

Tutustu Hoivatilojen
Päiväkoti palveluna -konseptiin!

Päiväkoti palveluna vuokramallilla

Hoivatilojen Päiväkoti palveluna -konseptissa asiakas voi tilata päiväkodin joko puhtaalla pääomavuokramallilla tai lisätä kokonaisuuteen eri laajuisia palvelupaketteja.

Perinteisessä pääomavuokramallissa Hoivatilat huolehtii hankkeen rahoittamisesta, suunnittelusta ja rakennuttamisesta avaimet käteen -periaatteella. Laajemmassa paketissa samaan sopimukseen voi lisätä erilaisia elinkaaripalveluja: esim. kiinteistöhuollon, ulkoalueiden ylläpidon, siivouksen, jätehuollon ja vartioinnin.

Palvelupaketti on aina räätälöitävissä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan – pakettiin voi valita tarvitsemansa palvelut ja huolehtia lopuista itse. Tarvittaessa Hoivatilat voi huolehtia vaikka koko kiinteistöstä ja sen ylläpidosta sopimuksen alusta loppuun, jolloin asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Näin Hoivatilojen päiväkoti rakennetaan

1.

Vastaamme nopeasti kasvukuntien ennakoimattomiin varhaiskasvatuksen tilatarpeisiin tarjoamalla tilat ilman omia investointeja. Meillä on tiivis yhteistyö johtavien päiväkotiketjujen ja pienyrittäjien kanssa. Laaja verkostomme takaa sopivan palveluntarjoajan löytyvän tarpeisiisi!

2.

Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen päiväkodin yksilöllisesti. Suunnittelussa hyödynnetään kokemusta ja valmiita ratkaisuja, joita Hoivatiloilla on jo yli 150. Mitoitamme tilat palvelutarpeen mukaisesti. Sovitamme päiväkotirakennuksen tontille käytön kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

3.

Valvomme itse rakentamisen laatua suunnittelun, rakentamisen ja käytön aikana varmistaen, että asiakas saa käyttövalmiit tilat sovitun aikataulun mukaisesti ja ne pysyvät käytön aikana kunnossa.

Hoivatilat - kasvun ratkaisija

1

Investointivapaa

Hoivatilojen toimintamalliin kuuluu valmiiden tilojen aktiivinen omistajuus. Koska Hoivatilat kantaa riskit kiinteistön investoinneista ja vastuun tilojen toimivuudesta, asiakkaan tilojen toteuttamiseen tarvittavat varat vapautuvat muuhun käyttöön.

Liiketoimintamalli

2

Avaimet käteen yhdellä sopimuksella

Tilojen tuottamisen lisäksi Hoivatilat vastaa kaikista rakentamiseen liittyvistä sopimus- ja lupaprosesseista. Hoivatilat huolehtii tontin vuokraamisesta tai ostamisesta, tilojen suunnittelusta ja toteutuksesta ja valmiiden kiinteistöjen aktiivisesta omistamisesta.

Elinkaarimalli

3

Kokenut hankkeiden toteuttaja

Olemme tehneet jo yli 150 hanketta yli 60 kuntaan. Kokemukset ovat hioneet toimintatapamme tehokkaiksi. Tunnemme hoivarakentamisen erityisvaatimukset lupamenettelystä sisustamiseen.

Katso referenssit

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Olli Iivanainen

Asiakkuuspäällikkö, yritys- ja kunta-asiakkaat 050 430 3745 etunimi.sukunimi@hoivatilat.fi

Kiinnostuitko Hoivatilojen päiväkodeista?

Jätä tietosi, olemme sinuun yhteydessä.

  • Tutustu rekisteriselosteeseen.