Palvelukortteli on uuden ajan palvelujen ja asumisen keskittymä, jonka avulla voidaan ratkaista kaupunkisuunnittelun haasteita. Se parantaa asukkaiden arjen kokemusta ja mahdollistaa kaupungin kehittämisen.  Kun arjen toimintoja tuodaan yhteen, syntyy sosiaalisia hyötyjä ja yllättäviäkin synergiaetuja. Me selvitämme, mitä toiveita eri ryhmillä alueeseen kohdistuu ja lupaamme toteuttaa suosituimmat toiveet!

Näin tehdään Toiveiden kortteli

Hoivatilojen Toiveiden korttelit suunnitellaan aidosti osallistamalla. Toiveiden kortteliin voi sijoittua niin kunnan, maakunnan, valtion kuin yksityisen ja kolmannen sektorin palveluja. Hankkeessa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa unelmiensa kaupunkiympäristön rakentamiseen.

Hoivatilat kartoittaa päättäjien näkemykset palveluista, joita kyseiselle alueelle tarvitaan.

Alueen asukkailta ja toimijoilta kysytään, mitä arkea parantavia asioita he toivoisivat kortteliin toteutettavan.

Hoivatilat kokoaa yhteistyö- ja palvelukumppanit, toimii projektin johtajana hankkeen loppuun saakka ja jää kiinteistöjen vastuulliseksi omistajaksi.

Arki Toiveiden korttelissa

Kaikki Toiveiden korttelit perustuvat kolmeen elementtiin.

Järkevät ratkaisut

Onnellisen elämän elementit

Jotain sykähdyttävää

Yksi tarvitsee turvaa ja hoivaa, toinen kaipaa elämyksiä. Kolmannelle tärkeää on esteetön kulku ja lähikauppa riittävän lähellä. Toivelistan avulla Toiveiden korttelin tulevat käyttäjät ja toimijat pääsevät äänestämään, mitä kortteliin todella tehdään!

Tutustu toivelistaan

Toiveiden korttelissa ihmiset ja palvelut kohtaavat

 

  1. Kunta saa investointivapaat toimitilat nopeasti käyttöönsä.
  2. Yhteistyökumppanit pääsevät Hoivatilojen kanssa toteuttamaan laadukkaita, innovatiivisia ja huomiota herättäviä kohteita, joista kaikki mukana olevat voivat olla ylpeitä.
  3. Menestyksekästä liiketoimintaa palvelukorttelissa tukevat alueen asiakasvirta, investointivapaat toimitilat, helppo saavutettavuus sekä korttelin kiinnostava sisältö ja maine.
  4. Alueen asukkaalle tai palvelujen käyttäjälle kortteli on toiveiden mukaan tehty, yhteisöllinen ja elämyksellinen ympäristö, jossa on turvallista ja hyvä elää.

Toiveiden korttelissa yhdistyvät viimeisin tutkimustieto, parhaat esimerkit ja trendit maailmalta. Sovellamme tietoa kiinteistökehittämisen asiantuntijan asiakasymmärryksellä ja tuomme kullekin alueelle sille parhaiten sopivat ratkaisuehdotukset.

Hoivatilat - kasvun ratkaisija

1

Investointivapaa

Hoivatilojen toimintamalliin kuuluu valmiiden tilojen aktiivinen omistajuus. Koska Hoivatilat kantaa riskit kiinteistön investoinneista ja vastuun tilojen toimivuudesta, asiakkaan tilojen toteuttamiseen tarvittavat varat vapautuvat muuhun käyttöön.

Liiketoimintamalli

2

Tilat palveluna -vuokramalli

Hoivatilat huolehtii kaikista rakentamiseen liittyvistä asioista, kohteen käytettävyydestä sekä sovituista ylläpitopalveluista koko vuokra-ajan. Asiakas saa aina yhden kiinteän vuokrahinnan, joka sisältää valitut palvelut.

Tilat palveluna

3

Kokenut hankkeiden toteuttaja

Olemme tehneet jo yli 200 hanketta yli 60 kuntaan. Kokemukset ovat hioneet toimintatapamme tehokkaiksi. Tunnemme hoivarakentamisen erityisvaatimukset lupamenettelystä sisustamiseen.

Katso referenssit

Tehdään yhdessä Toiveiden kortteli!

Riku Patokoski

Varatoimitusjohtaja, aluehankkeiden kehitys, palvelukorttelit ja maanhankinta 040 510 5475 etunimi.sukunimi@hoivatilat.fi

Olli Haapio

Hankekehityspäällikkö, aluehankkeiden kehitys, palvelukorttelit ja maanhankinta 040 727 4555 etunimi.sukunimi@hoivatilat.fi

Millainen on sinun Toiveiden korttelisi?

Jätä tietosi, olemme sinuun yhteydessä.

  • Tutustu rekisteriselosteeseen.