Kotona turvassa

Kodin tulisi olla jokaiselle se kaikista turvallisin paikka – aina niin ei ole. Turvakotiin tulee asiakkaita esimerkiksi kaupungin sosiaalitoimen lastensuojeluyksikön, poliisin, seurakunnan ja terveysasemien kautta.

Osallistava suunnitelu ikoni

Turvassa

Osaamisemme kattaa myös kohteet, joissa avainasemassa ovat turvallisuus ja luottamuksellisuus. Tämä ilmenee niin tilasuunnittelussa kuin salassapitokysymyksissäkin.

Terve päiväkoti ikoni

Riskitön investointi

Voittoa tavoittelemattomilla yhdistyksillä on harvoin mahdollisuus omistaa kiinteistöjä. Hoivatilojen asiakkailla on mahdollisuus joko vuokrata tai liisata tiloja eri tarkoituksiin.

Tehokas suunnittelu ikoni

Kodinomaisuus

Jokaisella on oikeus omaan kotiin. Joskus koti ei voi olla kotona, ja olemme ylpeitä saadessamme hyödyntää ammattitaitoamme projekteissa, joissa laitoksen ei haluta näyttävän tai tuntuvan laitokselta.

Toimivat ratkaisut ilman omia investointeja

Investointivapaa turvakoti antaa pelivaraa budjettiin: seinien sijasta palvelujen järjestämiseen.

Hoivatilojen elinkaarimallissa asiakas voi joko vuokrata tai liisata tilat. Sen lisäksi Hoivatilat voi ottaa ylläpito- ja huoltovastuuta tiloista yhdessä sovitun tason mukaisesti.

0 kk6 kk12 kk18 kk24 kk30 kk36 kk
Hoivatilojen projekti 0 Perinteinen hoivatilaprojekti 0

Näin Hoivatilojen turvakoti rakennetaan

1.

Vastaamme nopeasti kasvukuntien ennakoimattomiin tilatarpeisiin tarjoamalla tilat ilman omia investointeja.

2.

Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen turvakodin yksilöllisesti. Suunnittelussa hyödynnetään kokemusta ja valmiita ratkaisuja, joita Hoivatiloilla on jo yli 150. Mitoitamme tilat palvelutarpeen mukaisesti. Sovitamme turvakodin tontille käytön kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

3.

Valvomme itse rakentamisen laatua suunnittelun, rakentamisen ja käytön aikana varmistaen, että asiakas saa käyttövalmiit tilat sovitun aikataulun mukaisesti ja ne pysyvät käytön aikana kunnossa.

Hoivatilat - kasvun ratkaisija

1

Investointivapaa

Hoivatilojen toimintamalliin kuuluu valmiiden tilojen aktiivinen omistajuus. Koska Hoivatilat kantaa riskit kiinteistön investoinneista ja vastuun tilojen toimivuudesta, asiakkaan tilojen toteuttamiseen tarvittavat varat vapautuvat muuhun käyttöön.

Liiketoimintamalli

2

Avaimet käteen yhdellä sopimuksella

Tilojen tuottamisen lisäksi Hoivatilat vastaa kaikista rakentamiseen liittyvistä sopimus- ja lupaprosesseista. Hoivatilat huolehtii tontin vuokraamisesta tai ostamisesta, tilojen suunnittelusta ja toteutuksesta ja valmiiden kiinteistöjen aktiivisesta omistamisesta.

Elinkaarimalli

3

Kokenut hankkeiden toteuttaja

Olemme tehneet jo yli 150 hanketta yli 60 kuntaan. Kokemukset ovat hioneet toimintatapamme tehokkaiksi. Tunnemme hoivarakentamisen erityisvaatimukset lupamenettelystä sisustamiseen.

Katso referenssit

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Olli Iivanainen

Asiakkuuspäällikkö, yritys- ja kunta-asiakkaat 050 430 3745 etunimi.sukunimi@hoivatilat.fi

Kiinnostuitko Hoivatilojen turvakodeista?

Jätä tietosi, olemme sinuun yhteydessä.

  • Tutustu rekisteriselosteeseen.