Artikkelit | 10.6.2024

Hoivakoti Keravan Kivisiltaan – Hankekehityspäällikön haastattelu

Hyvinvointikeskus Finlandian hankekehityspäällikkönä Hoivatiloilla toimiva Kati Soini on tyytyväinen hankkeen sujumiseen. Hän on ollut mukana pitämässä huolen muun muassa siitä, että kokonaisuus vastaa Ikifitin toiveita.

– Ikifit on meille aiemmista projekteista mieluisa vuokralainen, jonka kanssa on ollut mukava tehdä töitä myös tässä hankkeessa. Yhteistyö on sujunut todella hienosti. He olivat heti alusta alkaen tyytyväisiä suunnitelmiin, eikä niihin tullut juurikaan muutoksia, Soini kertoo.

Hoivatilojen pitkä kokemus erilaisten hyvinvointikiinteistöjen toteuttajana takaa Ikifitin käyttöön toimivat uudet tilat. Puurakenteisessa kokonaisuudessa on panostettu erityisesti turvallisuuteen, ja rakennuksen u:n muotoinen pohjaratkaisu muodostaa hyvinvointikeskukselle suojaisan ja mukavan sisäpihan. Keravan kaupungin toimesta talon viereen rakentuu Finlandia-aukio, joka on myös luomassa viihtyisää miljöötä asukkaille.

– Vehreys ja luonto ovat alueella vahvasti esillä. Ympäristön infran viihtyisyyteen on selvästi panostettu Kivisillan alueella, huomioi hankkeessa rakennuttajapäällikkönä Hoivatiloilta toimiva Pertti Nupponen.

Hyvinvointikeskus Finlandia on jo lähellä valmista, kun Kivisillassa vietetään heinäkuun lopusta lähtien Uuden ajan rakentamisen festivaalia.

– Hyvinvointikeskukseen pääsee tutustumaan sisälle festivaalin aikana. Esittelyhuoneistoista näkee kätevästi, millaisia huoneistoista on tulossa, Soini mainitsee.

Lue lisää:

Edellinen