Artikkelit | 18.10.2021

Laadukasta hoivaa osana yhteisöä

Attendo Hiidensalmi tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa kodikkaissa tiloissa. Tilavat asukashuoneet hoivamitoitetuin kylpyhuonein sijoittuvat kiinteistön kahteen ylimpään kerrokseen. Molemmissa kerroksissa on myös isot ryhmäkotitilat, jotka mahdollistavat sosiaalisen kanssakäymisen ja mielekkään ohjelman järjestämisen.

Hoivakodin sisustusvalinnoissa on huomioitu ikäihmiset: sisäpintojen väripaletti ja valaisinratkaisut on suunniteltu helpottamaan liikkumista tuomalla tiloihin kolmiulotteisuutta. Luonnonmateriaalit tuovat pehmeyttä ja kodikkuutta. Huonekalut on verhoiltu antibakteerisin kankain. Asukashuoneissa on neutraali sisustus, jonka jokainen voi muokata mieleisekseen.

Hoivakodin parvekkeet ja yhteistilat on suunnattu kohti upeaa järvimaisemaa. Rantaan voi kulkea turvallisesti, sillä sinne johtaa useita autottomia reittejä. Luonto näkyy myös sisätiloissa: valokuvataulut paikallismaisemista ilahduttavat yhteistilojen seinillä.

Hoivakodin katutasossa palvelee Attendon oma keittiö, jossa valmistetaan aterioita niin yläkerran asukkaille kuin alueen muihinkin Attendo-koteihin. Myöhemmin palvelua laajennetaan kaikille avoimeksi ravintolaksi.

Attendolla uuden hoivakodin sijainnista keskeisellä paikalla, viihtyisällä asuinalueella iloitaan aivan erityisesti.

LUE LISÄÄ:

Sykähdyttävää ja kestävää kaupunkikehitystä Lohjalla

Edellinen Seuraava