Artikkelit | 11.10.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Rakennuttajapäällikkö Jari Lehto

Hei. Olen Jari Lehto. Asumme perheeni kanssa Oulunsalossa. Kotoisin olen Rantsilasta ja nuoruuteni asunut Kestilässä. Työn perässä muutimme Ouluun 90-luvun alussa. Sittemmin rakentaminen on tullut tutuksi eri tyyppisissä työtehtävissä. Vasarasta on tullut sormeen, Cadit on kaatuneet ja  virkatehtävätkin on tulleet tutuksi. Harrastuksista musiikkiharrastus on ollut aina mieluinen ja viimeiset 15 vuotta olen opetellut haitarin soiton alkeita. Joskus on saattanut joku löytää jopa  ns. ”lauteilta”. Ulkoliikunnasta nautitaan pääasiassa karvakuonomme seurana. Vapaa-aikaa olen viettänyt  toisinaan kalastellen, metsästäen  ja aikoinaan tuli lasketeltua varjolla alas jopa lentokoneesta.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Toimin Hoivatiloilla rakennuttajapäällikkönä. Tehtävänäni on  projektien johtaminen hankesuunnittelusta toteutukseen. Työni olen kokenut erittäin mielenkiitoiseksi, innostavaksi ja projektien onnistumisen kannalta tärkeäksi. Parasta työssäni on saada aikaan hyvä asiakaskokemus asiakkaillemme sekä mahdollisuus luoda hyvä yhteisen tekemisen ilmapiiri. Olen työskennellyt hoivatiloilla 2018 alusta lähtien.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Meillä tehdään ja toteutetaan asioita. Hoivatiloilla on ”huippuhyvä” sitoutunut työyhteisö, avoin johtamiskulttuuri sekä erinomainen yhteisen tekemisen ilmapiiri.  Hoivatiloilla annetaan vastuuta, kannustetaan  ideoimaan ja luodaan samalla uutta. On hienoa työskennellä yrityksessä, joka on aidosti asiakkaiden kumppani. Minusta on hienoa olla osana lunastamassa lupauksia. Hoivatilalaisilla on monipuolinen osaamistausta sekä aito halu kehittää omaa työtä. Arvonamme on tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme.

Edellinen Seuraava