Blogi | 24.2.2022 | Atte Niittylä

Rohkeasti, aktiivisesti ja vastuullisesti

Reilu kuukausi Hoivatilojen toimitusjohtajana on takana. Syksyn aikana sain erinomaisen perehdytyksen ja eväät edeltäjältäni. Asiakkaiden kohtaaminen, myyntityö ja liiketoiminnan kehittäminen ovat tuttuja alueita aiemmastakin elämästä. Ennen Hoivatiloja työskentelin pitkään kunta- ja sote-sektorilla.

Parasta Hoivatiloilla on yrityskulttuuri, joka ilmentyy ihmisten vuorovaikutuksessa niin firman sisällä kuin asiakkaiden ja muiden kumppanien kanssa. Perustehtävämme on tarjota ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin ja etsiä jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja luoda parempia palveluympäristöjä eri elämäntilanteisiin.

Hoivatilojen arvomaailma on selkeä ja siihen on helppo samaistua. Haluamme toimia kukin omassa roolissaan rohkeasti, aktiivisesti ja vastuullisesti. Olemme siis mukava ja helposti lähestyttävä kumppani. Pidämme kiinni lupauksistamme ja uskallamme ajatella asioita uudella tavalla.

Hoivatilat on alansa edelläkävijä ja myös vastuullisuudessa haluamme näyttää suuntaa. Kyseessä on hyvin laaja kokonaisuus, joka rakentuu konkreettisista teoista lukuisilla osa-alueilla. Avaamme osaa niistä tässä lehdessä ekologisen vastuun näkökulmasta.

Kiinteistöjen toteuttaminen vuokramallilla on vahvassa kasvussa joustavuuden, taloudellisuuden ja riskienhallinnan etujen vuoksi. Vuokramallin hankintoja tullaan sujuvoittamaan kevään aikana julkaistavalla RT-ohjeistolla. Asiakkuusjohtajamme Jussi Vikman kutsuttiin mukaan sen valmisteluun, ja näin pääsimme kehittämään koko toimialaa asiakkailta vuokramallista saamamme arvokkaan palautteen ja kokemuksiemme perusteella.

Hoivatilojen vuokramalli yhdistää vastuullisuuden, taloudellisuuden ja joustavuuden. Tämä on ajankohtaista myös julkisen ja yksityisen sektorin kiinteistötarpeiden muutoksessa, jota hyvinvointialueiden rakentaminen edellyttää.

Palvelualustana yhdistämme tarpeet ja toteutuksen – olen ja olemme siis käytettävissänne!

Edellinen Seuraava