Blogi | 9.12.2021 | Atte Niittylä

Vastuullisia Hoivatiloja

Kuntamaailmassa vuoden viimeistä kuukautta vietetään talousarvioiden ja toimintasuunnitelmien parissa. Ensi vuoden kirjauksiin sisältyy myös varmasti erilaisia vastuullisuusteemoja.

Vastuullisuus ajatellaan monesti pehmeäksi arvoksi. Itse näen, että laajaan vastuullisuuteen pyrkiminen sparraa kohti uusia, tehokkaita menetelmiä ja prosesseja. Julkinen ja yksityinen voivat yhdessä toteuttaa kunnianhimoisia vastuullisuustavoitteita yhä paremmin.

Vastuullisuustyö vaatii johdettua suunnittelua ja mittaamista, tulosten vertaamista ja uusien tapojen kehittämistä. Vastuullisuuteen liittyvät innovaatiot ovat osa korona-ajan jälkeisen yhteiskuntamme uutta liiketoimintaa.

Hoivatilojen näkökulmasta vastuullisuuteen kuuluu useita osa-alueita. Koska teemme tiloja, joissa on hyvä olla kaikissa elämän tilanteissa, vastaamme asumismukavuuteen liittyvistä ja turvallisuustekijöistä, kuten sisäilman laadusta, koko kiinteistön elinkaaren ajan.

Vuokramalliimme kuuluva ”yhden luukun periaate” ja avaimet käteen -toimitus ovat esimerkkejä yhtä aikaa miellyttävästä ja tehokkaasta asiakaspalvelusta. Ympäristövastuuta kannamme tehokkaalla teknologialla, kuten etävalvontajärjestelmillä, kiinteistön tuottaman datan analyyseilla ja energian käytön ohjauksella.

Veronmaksajien rahoilla toimiessa vastuullisuutta on myös talouden tehokkuus. Toimialaosaamisemme takaa kunnille kilpailukykyisen vuokratason ja kohteissamme on järkevät, tulevaisuuden varalta muunneltavat ratkaisut.

Kun ensi vuoden alusta tehtäväni Hoivatilojen toimitusjohtajana alkaa, tulemme entisestään panostamaan vastuullisuuteen ja ylivertaiseen asiakaskokemukseen. Lupaan, että olemme kunnille tehokkaan vastuullinen kumppani jatkossakin!

Edellinen Seuraava