Blogi | 1.9.2022 | Atte Niittylä

Vastuullisuutta koko korttelin täydeltä

Ensimmäinen työpäiväni Hoivatiloilla oli melko tarkkaan vuosi sitten. Paljon on vuodessa tapahtunut ja jäänyt käteen. Erityisen ylpeä olen siitä, että olemme saaneet tuotteistettua omiin arvoihimme pohjaavan kiinteistökehityskonseptin, joka toteuttaa vastuullisuutta upealla tavalla.

Yritykset käsittelevät vastuullisuutta usein ESG-viitekehyksessä, jossa arvioidaan ympäristövaikutuksia (Environment), sosiaalisia tekijöitä (Social) ja yrityksen hyvää hallintotapaa (Governance). Kiinteistöalalla vastuullisuuden huomioiminen voi jäädä monesti rakentamiseen liittyviin ympäristöasioihin; hiilijalanjälkeen tai veden kulutuksen mittaamiseen.

Me Hoivatiloilla koemme, että kehittämämme palvelukorttelit vastaavat moniin asiakkaidemme vastuullisuustavoitteisiin samalla, kun ne ratkaisevat alueiden ja palveluiden kehittämiseen liittyviä haasteita.

Palvelukortteli sijaitsee tiiviissä kaupunkirakenteessa. Keskeinen sijainti edistää saavutettavuutta ympäristöystävällisin keinoin: joukkoliikenteellä tai omalla lihasvoimalla.

Sosiaalisen vastuun näkökulmasta palvelukortteleissa korostuvat yhteisöllisyys, kohtaamiset, yhdessä tekeminen ja virikkeet eri ihmisryhmille. Samassa pihapiirissä on usean eri toimijan tarjoamia alueen monimuotoisuutta ja elinvoimaa tukevia palveluja.

Pitkäaikaisena omistajana noudatamme hyvää hallintotapaa kaikissa kohteissamme. Pidämme huolen asiakkaidemme edellytyksistä toimia kannattavasti. Laadukas ylläpito takaa kiinteistön kunnon pitkälle tulevaan.

Kaupunkikehittämisen tarkoitus on nostaa alueen arvoa, mutta ei millä tahansa hinnalla. Me Hoivatiloilla olemme sitoutuneet tekemään töitä arvovalintojen eteen. Näin rakennamme parempaa yhteiskuntaa.

Atte Niittylä
Toimitusjohtaja
Hoivatilat

Edellinen Seuraava